Naktinis klubas "JAWO".

Pagrindinis Koncertai

INFORMACIJA

Lapkričio 2 dieną, naktinis klubas „Jawo" Telšiuose taps elektroninės muzikos epicentru. Laukia nepamirštamas vakaras su vienu geriausių didžėjų "EWGENY BOOGIE". Savo išskirtiniu stiliumi ir energija garsėjantis didžėjus pristatys naujausią programą. Neabejotinai, tai bus vakaras, kupinas šokių ir geros muzikos. Kviečiame nepraleisti progos pasinerti į elektroninių garsų jūrą. Rezervuokite staliukus iš anksto, vietų skaičius ribotas. Laukiame Jūsų!

 


STALIUKŲ REZERVACIJA

( Pasirūpinkite staliukų rezervacija iš anksto ir vos atvykus Jūsų ir svečių lauks paruoštas stalas )

 

STALIUKO REZERVACIJOS TAISYKLĖS

  • Staliuko rezervacija tvirtinama automatiškai, iškart po jos atlikimo išsiųsime Jums patvirtinimą SMS žinute bei el. paštu.
  • Staliukas parenkamas automatiškai atsitiktine tvarka.
  • Staliuką galima pakeisti tik tuo atveju, jei yra laisvų.
  • Esant dideliam užimtumui, staliuko keisti galimybės nėra.
  • Staliukų rezervacija laikoma iki 00:00 val. Neatvykus laiku ar nepaskambinus į klubą ir neperspėjus klubo darbuotojų apie galimą vėlavimą likus ne mažiau nei pusvalandžiui iki 00:00 val. rezervacijos laiko pabaigos, rezervacija naikinama.
  • Neturint (SMS žinute ar el. paštu negavus) rezervacijos patvirtinimo, klubas turi teisę Jums atvykus nepriskirti staliuko.

STALIUKO REZERVACIJOS EIGA

  1. Užpildykite savo kontaktinę informaciją.
  2. Pasirinkite vietą.
  3. Pasirinkite svečių skaičių.
  4. Jeigu turite papildomų pageidavimų, Juos galite įrašyti į tam skirtą rezervacijos lauką.

DĖMESIO: Jūsų nurodytais kontaktais būsite informuojami dėl rezervacijos patvirtinimo, rezervacijos pasikeitimų. Taip pat, bus atsiųstas priminimas apie rezervuotą staliuką, pasirinktame restorane. Neteisingai nurodžius kontaktinius duomenis, Jūs negalėsite gauti svarbios su rezervacija susijusios informacijos.

 


ADRESAS

2024.10.16 ewgenyboogie
Profilis

Prisijunkite prie mūsų

Prašome prisijungti arba užsiregistruoti